Η Trellidor ιδρύθηκε το 1976, στην Νότιο Αφρική, και σήμερα κατέχει μια σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά, ενώ επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της. 
 

Οι συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα οδηγούν σε αυξημένη ζήτηση για πτυσσόμενα
κάγκελα ασφαλείας Trellidor. Γι’ αυτό το λόγο οι δραστηριότητές της εταιρείας έχουν επεκταθεί στην Ελλάδα με δικό μας εργαστήριο και άμεση παράδοση στο χώρο σας.

Στις κατασκευές τις εταιρείας χρησιμοποιούνται άριστες πρώτες ύλες, ενώ όλη η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO (Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης) 9001 από το Γραφείο Τυποποίησης της Νότιας Αφρικής (SABS) και από το Συμβούλιο πιστοποίησης πρόληψης απωλειών (LPCB) που εδρεύει στο Λονδίνο.

Η Trellidor οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα τις ασφάλειας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει, με απώτερο σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η TRELLIDOR Hellas θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας λόγω της ειδικής κατασκευής των προϊόντων, καθώς και της τήρησης αυστηρών προδιαγραφών.

Στην TRELLIDOR Hellas απασχολούνται άτομα υψηλής εξειδίκευσης, τα οποία σας φροντίζουν με σεβασμό, συνέπεια, φιλικότητα, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό προς τον πελάτη.

Κάνουμε την μελέτη και προτείνουμε λύσεις για την σωστή ασφάλεια του χώρου σας.